Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Всичко за кухнята

Цена
 лв.
 лв.
Марки
ВИД
ПРИБОРИ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪХРАНЕНИЕ
СЛАДКАРСТВО И ПЕКАРСТВО

 

Добре дошли в нашата любима стая!Кухня - място, където започвате всеки ден с чаша топло кафе или чаша от любимият ви чай,приготвяте нещо вкусно за тези, които обичате най-много. Това е мястото, където разговорите с най-добрия ви приятел продължават до късните часове на нощта. Това е мястото, където работите най-добре, когато всички спят дълбоко в леглата си. Оценявайте своята кухня, защото тя е сърцето на вашия дом. Нека ви помогнем да го подредите така, че никога да не липсва страст към живота, любов към семейството и радостта от готвенето.

Искате ли да закупите кухненски аксесоари,съдове за говене и печене на изгодна цена? Истинско разнообразие ви очаква в нашия магазин. Разполагаме с широка гама от необходими инструменти и гениални джаджи, които ще променят ежедневната ви работа. За да ви помогнем да се ориентирате в това разнообразие, ние сме организирали нашите кухненски аксесоари в различни категории. Каним ви да разгледате!Не пропускайте да разгледате нашите кухненски прибори. Можете да закупите рендета, фунии, изстисквачки за лимон, както и остри кухненски ножове от отличната марки!Може би имате нужда от нови чаши,тенджери,тигани,съдове или купи? В нашия магазин ще ги намерите на много ниски цени. Предлагаме и висококачествени тенджери под налягане,съдове от йенско стъкло и огнеупорни съдове- вижте нашите надеждни модели.Ние не само ще ви улесним при приготвянето на вкусни вечери и домашно приготвени консерви, но и ще ви дадем практични идеи за съхранение на храна.Вижте наличните за продажба кутии и буркани за храна,включително практични кутии за торта.Пластмасови буркани - идеални за съхранение на насипни продукти - и комплекти малки декоративни бурканчета. Също така поръчайте плътни и издръжливи капачки за буркани, налични в богат избор от дизайни и размери.Благодарение на тях ще получите пълен контрол върху процеса на производство на конфитюри, консерви, сокове.Разгледайте и вижте другите ни предложения! Ако сте истински запалени по кулинарното изкуство, не забравяйте да погледнете в категорията за сладкарство и пекарство.

Поръчайте кухненски аксесоари от реномирани марки с незабавна доставка до дома или офиса. Бъдете в крак с промоциите и се възползвайте от отстъпките за редовни клиенти. В нашия магазин имате всички необходими кухненски прибори и други полезни артикули за дома и градината на една ръка разстояние. Не пропускайте възможността - правете бързи покупки в Интернет с гаранция за удовлетворение!Възползвайте се от възможността да поръчате от огромното разнообразие онлайн  и да вземете на място в реалните ни магазини.

Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ