Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Тенджери

Цена
 лв.
 лв.
Марки
ВИД
ПРИБОРИ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪХРАНЕНИЕ
СЛАДКАРСТВО И ПЕКАРСТВО
ВИД
ТЕНДЖЕРИ
 
 
Комплект тенджери - струва си!
Комплект тенджери, но функционални и наистина добри, е основата да се готви ефективно, бързо и здравословно. Няма какво да се заблуждавате, че тенджери с тънко дъно или нагревателни дръжки ще направят времето ви в кухнята по-приятно. Един добър комплект саксии трябва да се състои от поне три саксии с различни размери. В зависимост от това за колко хора готвите всеки ден, изберете правилните пропорции между капацитета на отделните елементи. Можете да изберете комплект тенджери с вместимост 1 литър, 2 литра, 3 литра или комплект тенджери с по-голяма вместимост, например 2 литра, 4 литра, 6 литра.
Все по-често се избират индукционни тенджери
Съвременните кухни могат да бъдат оборудвани с почти всякакъв вид готварска печка - като се започне от газова готварска печка, мине се през електрически, стъклокерамични и халогенни котлони и се стигне до индукционна готварска печка. При последната готварска печка обаче трябва да изберете правилния тип индукционни съдове, защото обикновените тенджери просто няма да работят на индукция. Индукционните тенджери са практични, много лесни за почистване и много удобни за готвене.
 

Тенджери от топ марки за вас

Добрата тенджера е най-важното условие за успешно ястие. Но какви свойства има тенджерата, какви тенджери за какви ястия използвам и какви са предимствата?По-долу сме ви подготвили набор от тенджери,за да можете да поглезите себе си, семейството и приятелите си с кулинарни изкушения в бъдеще.
 
 
Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ