Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Свещи

Цена
 лв.
 лв.
Марки
ВИД

Всички познаваме това усещане, когато помиришем нещо и внезапно в съзнанието ни изплува спомен. Събитие от миналото, което успяхте да събудите с ухание. Може би ще помиришете пресен хляб в пекарната и ще си спомните закуската, която майка ви е приготвяла за училище. Или може би сладкият аромат на коледните сладкиши, който навява спомени от празниците при баба. Миризмата на цветята, които сте имали в сватбения си букет. Морски бриз, напомнящ за празниците в страната ... Миризмата на ароматна коледна елха, която сте украсили заедно с родителите си. Аромат на свеж есенен въздух и земни нотки на мъх и дърво, за да запомните най-важната разходка в парка с любимия човек...

Когато ароматът връща спомените...

Можете да събудите всички тези спомени със свещи. Можете да закупите най-добрите ароматизирани свещи в Борса за дома, които не само ще ви позволят да запомните най-красивите моменти. Ароматите влияят на нашето подсъзнание , така че с тяхна помощ можете да създадете нови спомени. Това е уникалната магия на свещите , която откриваме заедно с вас.

Нашите начини да се чувстваме добре

Открийте широка гама от ароматизирани свещи и всички аромати, които можете да си представите. Имаме различни размери и видове свещи за вас, от малка,чаена свещ,свещ в стъкло, свещи за празници, до големи домакински свещи. Ние ви даваме избора да направите дома си идеално уютен.

 

Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ