Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Сосиерки

Цена
 лв.
 лв.
ВИД

Ако управлявате ресторант, заведение за храна за вкъщи, заведение за бързо хранене, концесионен щанд или друго заведение за хранене, тогава сосиерките с капак са от съществено значение за вас. Тези пластмасови контейнери за подправки са идеални за опаковане на подправки, дресинги за салати, сосове за потапяне и топинги, които клиентите да вземат със своите поръчки за изнасяне. Можете също така да използвате чаши за суфле в здравни заведения, за да разпределите ябълков сос или да доставяте лекарства на пациентите. Тъй като тези порционни чаши с капаци създават плътни уплътнения, можете да сте сигурни, че съдържанието им няма да се разлее по време на доставка или транспорт.

Нашата селекция от сосирки с капаци включва варианти от пластмаса, хартия и фолио, всички от които са за еднократна употреба за бързо и лесно почистване. Можете също така да намерите опции за микровълнова фурна, които са идеални за бързо претопляне на съдържание като сос маринара. Ние дори предлагаме порционни чаши с капаци, които са направени от рециклируеми материали за вашето екологично заведение.

Независимо дали пазарувате сосиерки с прикачен или отделен капак за новото си заведение или просто презареждате запасите си, вие сте попаднали на правилното място.Като се запасите с нашите пластмасови контейнери за сосове и подправки, вашите клиенти ще могат да вземат със себе си сосове,дресинги и подправки, за да им се насладят по-късно. Като допълнителен бонус, тези продукти имат перфектния капацитет да помогнат за насърчаване на контрола на порциите и предотвратяване на разхищаването на продукта.
Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ