Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Прибори за еднократна употреба

Цена
 лв.
 лв.
ВИД

Пластмасовите прибори са перфектните продукти за еднократна употреба за вашето кафене, събитие с кетъринг, салон за сладолед или заведение за бързо хранене, защото можете просто да ги изхвърлите, когато приключите.

Нашата селекция от пластмасови прибори включва всички необходими неща като вилици, лъжици и ножове, както и по-специализирани артикули като лъжици за дегустация, щипки и щипки. Въпреки че тези продукти са направени от пластмаса, те са достатъчно издръжливи, за да се справят с всякакъв вид храна. Като допълнителен бонус можете да изберете индивидуално опаковани прибори за еднократна употреба за подобрена хигиена или комплекти прибори, които включват всички основни части, от които клиентите ви се нуждаят за своите ястия.

Предлагаме всички пластмасови прибори за хранене, от които се нуждаете за обслужване на вашето събитие с кетъринг, заведение за бързо хранене, ресторант за храна за вкъщи или кафене. Тези продукти са удобни, защото са за еднократна употреба, така че можете просто да ги изхвърлите след употреба, вместо да ги почиствате. 

Независимо дали търсите удобни и атрактивни прибори за еднократна употреба за вашето събитие с кетъринг или екологични продукти за вашия магазин, бакалия или деликатес, компостируемите прибори са страхотни възможности. Тези продукти са направени от възобновяеми материали като бамбук, царевично нишесте, захарна тръстика и рециклирана пластмаса, което ги прави по-екологични от другите продукти за еднократна употреба. Ние също предлагаме тези части в различни форми, типове и стилове, така че можете лесно да намерите това, което търсите.

Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ