Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Статии

Как да изберете подходящо малсо за вашата коса?
23 март 2024

Масла за коса – съобразете ги с порьозността на вашата коса. Маслата за коса могат да бъдат наистина ефективни, ако са правилно съобразени с порьозността на косата ви. Какви са характерните черти на определени типове коса? Кичурите с ниска порьозност изглеждат идеални - те са блестящи, лесни за разресване, гладки и разхлабени. Изглеждат перфектни, но за съжаление лесно се натежават, което ще ги направи да изглеждат флопи. Затова си струва да потърсите козметика, която ще придаде обем и грижа, без да ви натежава. Кичурите със средна порьозност могат да изглеждат наистина страхотно благодарение на добре подбраните продукти за грижа. В техния случай отворът на кутикулата е среден, но може да се случи и те да са малко мазни, ако се насочат към коса с ниска порьозност. Косата с висока порьозност е доста трудна за грижа, тъй като е суха, матова и неприятна на допир. В този случай маслата за коса са важен елемент от грижата за косата, защото спомагат за подобряване на състоянието на кичурите.

прочети още
6 Ефективни метода за бързо и ефикасно почистване на скарите на фурната
14 март 2024

Решетките за фурна са една от най-важните части на вашата фурна, но могат да бъдат и едни от най-мръсните. Мазнини, частици храна и запечени остатъци могат да направят решетките на фурната ви да изглеждат грозни и дори да направят храната ви с лош вкус. Ако търсите начин да почистите решетките на фурната лесно и бързо, можете да опитате няколко метода. Ето пет ефективни метода за лесно почистване на скарите на фурната:

прочети още
Как правилно да подредим празничната маса?
2 декември 2023

Начинът на подреждане на масата за празнична трапеза се ръководи от доста строги правила. Подходяща покривка, уеднаквен набор от съдове и прибори, съответстващи на съдовете, и декорации - техният външен вид и функции са разработени през вековете на практикуване на социални събирания, така че те са нашето социално културно наследство. За щастие, тези правила непрекъснато се развиват, те са адаптирани към съвременните изисквания и следователно са преди всичко функционални. Едно официално хранене не може да бъде пълно без покривка. Въпреки че това вече не е задължително правило, то все още обикновено е в снежнобяло - особено когато става въпрос за най-важните тържества: сватбени тържества или семейни празници. Материалът трябва да е съобразен със съдовете за хранене . Когато чиниите и купите са богато украсени, покривката трябва да е едноцветна. Въпреки това, ако сервизът е лишен от рисувани шарки, тъканта, покриваща масата, може да има декоративен характер.

прочети още
Кухненски аксесоари! Открийте най-полезните кухненски аксесоари!
12 юни 2023

Кухненските аксесоари обикновено имат две функции. Те могат да Ви впечатлят със своята оригиналност и външен вид. Но по-важното е, че те са изключително полезни, защото улесняват много от задачите в кухнята. Правилно подбраните джаджи за кухнята ще добавят стил и индивидуалност към нея. Разгледайте предложението на Борса за дома и изберете тези аксесоари, които харесвате!

прочети още
Как да създадем уютно пространство на балкона?
26 май 2023

Дори малкият балкон може да се превърне в удобна зона за отдих. Удобни столове с цветни, меки възглавници, модерни люлки, красиви цветя в цветни саксии и фенери - използвайте всичко това, за да създадете вашия личен оазис на открито. Интелигентният дизайн и решенията за спестяване на пространство са ключови, когато търсите начини да направите балкона уютен. Струва си да отделите време, за да оформите място за релакс, срещи с приятели и мързеливи сутрини с кафе и книга.

прочети още
Как да изберем подходящ крем за лице?
10 март 2023

Първият основен въпрос, от който трябва да се ръководите при избора на крем за лице, е вашият тип кожа. Важно ще бъде и дали искате да го използвате през нощта или през деня, както и какви кожни проблеми трябва да реши дермокозметиката.

прочети още
Как да изберем най-подходящата тенджера?
18 февруари 2023

Добрата тенджера е най-важното условие за успешно ястие. Но какви свойства има тенджерата, какви тенджери за какви ястия използваме и какви са предимствата? По-долу сме ви подготвили шопинг гид, за да можете да поглезите себе си, семейството и приятелите си с кулинарни изкушения в бъдеще.

прочети още
Ефективен график за почистване на дома
8 февруари 2023

Искате чист и уютен дом, но не знаете от къде да започнете. Ще Ви предложим няколко лесни, но ефективни графика, които ще Ви помогнат с тази задача. Всички искаме да имаме спретнат и подреден дом, но не всички знаем как точно да стигнем до това и със сигурност не толкова бързо, колкото бихме искали. Защото нека си признаем - животът е забързан и никой от нас не иска да прекарва цялото си време в почистване. Вашият график за почистване на дома ще Ви помогне да го превърнете в кътче на спокойствие и тишина а и ще намали времето, използвано за извършване на тази работа, ако се придържате към него. Ако си мислите, че организацията и почистването нямат никаква връзка, грешите. Едното пряко зависи от другото (и обратното). Ако домът Ви е организирана, ще ви бъде много по-лесно да го почистите. В него ще се чувствате комфортно и ще го намирате, ако не перфектен, то поне чист и подреден. Предлагаме Ви да си направите 3 основни графика за почистване на дома *ежедневен *седмичен *месечен

прочети още
Как да украсим дома си за Великден?
30 март 2022

Великден е нещо повече от празник, това е празник на пролетта, с по-топло време и разцъфнали цветя; и веднага след като пролетното почистване приключи, е време да направим великденската украса.

прочети още