Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Мушама за маса

Цена
 лв.
 лв.
Марки
ВИД

Мушами за маса ,протектори за маса,текстилни перящи мушами,прозрачни мушами.

 

Най-добрият избор за вашата маса, мушамена покривка, която придава уют и практичност. Перфектен избор за ежедневна употреба. Нейният дизайн ще се адаптира към всеки домашен стил и всеки тип кухненска посуда.

Основна покривка за тези, които, когато седят на масата, търсят качеството на живот, но без да се отказват от декоративните възможности, предлагани от нашия дизайнерски каталог.

Покривките от мушама са толкова популярни, защото са много практични: лесно се почистват с влажна кърпа, идеални са за ежедневна употреба в кухни, трапезарии, тераси и дори могат да се използват като одеяло за пикник и също като покривка за рожден ден.

Когато купуваме покривки онлайн е важно да сме наясно какво търсим. Трябва да купуваме продукти с добро качество, с добър външен вид на цвета и издръжливост. 

Можете да избирате между раирани покривки, със звезди, с цветя или плодове, геометрични щампи, с голямо разнообразие от цветове и в различни размери. От най-класическия дизайн до най-актуалния и модерен. За всеки вкус, всяка възраст и за всеки дом.

Те са много практични за ежедневието, защото предпазват масите ни и ни спестяват прането на покривки всеки ден. Освен това, през лятото те са много практични за терасови мебели, а на закрито са идеалното решение за трапезни и кухненски маси.

Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ