Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Картонени опаковки

Цена
 лв.
 лв.
ВИД
ВИД

Използвайте екологично чисти контейнери за разнос на храна,за да опаковате поръчките за пренасяне на клиентите или остатъците. Всички тези екологични контейнери за вкъщи са проектирани като зелени алтернативи на по-често срещаните пенопласти, които са вредни за околната среда. Изработени от възобновяеми материали като захарна тръстика и рециклирана крафт хартия, тези екологични контейнери със сигурност ще намалят въглеродния отпечатък на вашия бизнес и ще впечатлят клиентите, които са загрижени за околната среда.

Всеки екологичен контейнер за изнасяне, който предлагаме, се предлага в различни форми, за да побере както твърди храни, така и течности за максимално удобство. Те също така се предлагат в различни размери, за да поберат практически всяко количество храна, а няколко десетки от тях са безопасни за микровълнова фурна, така че клиентите да могат удобно да затоплят любимите си остатъци и да ги изядат от един и същи съд.

Нашата селекция от екологични контейнери за храна за вкъщи се доставя от някои от най-реномираните и надеждни марки в индустрията за хранителни услуги. И с толкова много артикули, от които да избирате, намирането на правилния екологичен контейнер за вкъщи, който отговаря на формата, стила и индивидуалността на вашия бизнес, е лесно. 

Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ