Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Грижа за тялото

Цена
 лв.
 лв.
Марки
КОСА
ЛИЦЕ
РЪЦЕ
ТЯЛО

Грижата за тялото е съвкупност от дейности, които най-просто казано включват измиване и почистване на кожата, пилинг и подхранване. Често е приятен вечерен ритуал, който ни помага да се успокоитм преди сън, а на сутринта ни събужда и ни дава енергия за целия ден.Този прост процес ни позволява да подготвим интимно студио за красота в комфорта на нашата баня, а козметиката за грижа за тялото ще направи ефектите подобни на тези от професионален салон.
Всяка кожа има своите нужди и ние сами желаем ефектите, които козметиката за тяло ще ни помогне да постигнем. Правилно подбраните съставки стягат, овлажняват, подобряват кръвообращението и цвета на кожата. Постигането на тези резултати е възможно благодарение на етапите на ежедневна грижа за тялото. Първият е измиването. Това може да бъде ароматна вана с масла или соли, които омекотяват кожата. Такава баня ви позволява да премахнете стреса и да отпуснете мускулите, които са напрегнати от стреса. За тези, които са заети, препоръчваме душ  с гел за тяло , пяна или  мляко за тяло, за да подхраните кожата и да освежите уморения ум. Веднъж или два пъти седмично си струва да използвате  скраб за тяло или скраб, който ще премахне мъртвите кожни клетки, ще направи кожата гладка, мека и приятна на допир, като по този начин по-добре ще абсорбира хранителните вещества, осигурени от маски, кремове и балсами прилага се след изсушаване на кожата.
Когато избираме козметика за грижа за тялото, на първо място трябва да изберем продукти, които ще отговорят на нуждите на кожата, но също така ще ви помогнат да се отпуснете, да добавите енергия за целия ден или просто да ви заредят с добро настроение.

Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ