Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Форми за печене

Цена
 лв.
 лв.
Марки
ВИД
ПРИБОРИ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪХРАНЕНИЕ
СЛАДКАРСТВО И ПЕКАРСТВО
ВИД

 

Формички за бисквити и сладкиши

Приготвяне и декориране на бисквити, изрязване на ефектни форми, пълнене на пухкави кексчета и печене на гювечета. Или може би наистина не харесвате кухненските революции, защото нямате подходящите съюзници? Форми за сладки, тави за печене, точилки, четки и шпатули - те не трябва да липсват във вашата кухня. Печенето и декорирането на сладки и сладкиши никога не е било толкова лесно! Ако в кухнята ви има само подходящите аксесоари за печене, както и желание и ентусиазъм, ще видите, че печенето ще стане много по-лесно и приятно. Различните размери форми и формички със сигурност ще подобрят кухненските ви дейности. В допълнение, цветни и естетически изработени добавки и аксесоари за печене,
Офертата на Борса за дома включва редица кухненски аксесоари, като силиконови форми за торти и сладки или алуминиеви или керамични тави за печене.Така че въпросът остава: кои форми за бисквитки ще бъдат най-добри и кои форми за торта ще свършат работа за медал?
Хит силиконови форми - предимствата на силиконовите форми за торта
Откакто гореспоменатите силиконови форми се появиха на пазара, те определено направиха революция в начина на печене на различни сладкиши,сладки и торти, но също и на солени тарти или дори пица. Силиконовите форми за бисквитки са много практични, удобни и нещо повече - позволяват бързо и лесно изваждане на сладкиша от формата или формичката. Допълнителното им предимство е лекотата на почистване или фактът, че трудно прегаря тортата в тях. Когато избирате силиконови форми, можете да използвате и двете големи силиконови форми за печене на торти, пандишпанови блатове или блатове, но не забравяйте, че силиконовите форми ще работят добре и за печене на по-малки печени изделия - например мъфини, малки тарти или бисквити.
 
Полезни аксесоари за печене, които трябва да имате в кухнята си!
В допълнение към класическата форма за кекс, кръгла пружинна форма или правоъгълна тава за тесто с мая, можете да оборудвате кухнята си с допълнителни, много полезни аксесоари за печене. В сайта на Борса за дома ще намерите специални тави за печене на бутер тесто, форми за бисквити и печене на гевреци,както и форми за торта във формата на сърце, цвете или фигурка. Освен това предлагаме богат избор от шпатули за нанасяне на кремове и маси, поставки за торти, различни видове точилки и много други полезни кухненски аксесоари.
 
Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ