Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Чинии Аркопал

Цена
 лв.
 лв.
Марки
ВИД
ПРИБОРИ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ
СЪХРАНЕНИЕ
СЛАДКАРСТВО И ПЕКАРСТВО
ВИД

 

Luminarc - качество и традиция в трапезарията

Luminarc е световноизвестна френска марка, предлагаща висококачествени сервизи от закалено стъкло. Съдовете Luminarc се произвеждат успешно
от 1948 г. и все още радват с богатата си цветова палитра, шарки и форми. Какво прави съдовете Luminarc толкова популярни и с отлична репутация в различни кътчета на света?

Кухня и трапезария, където животът е улеснен от Luminarc

Успехът на марката Luminarc се дължи преди всичко на свойствата на техните продукти. Закалено стъкло, устойчиво на повреди, технологията за нанасяне на шарки, благодарение на която декорациите не избледняват и не се изтриват под въздействието на температурата, това са някои от основните характеристики на Luminarc. Забележителна е и повърхността, която предпазва съдовете от бактерии. Има още едно много важно свойство - устойчивост на висока температура, благодарение на което както чиниите Luminarc, така и купите Luminarc, чашите Luminarc и други продукти от тази марка могат да се мият в съдомиялни машини или да се използват в микровълнови фурни. Издръжливостта и комфортът са вашите най-добри съюзници в кухнята.
 
Марката Luminarc непрекъснато работи върху създаването на продуктови линии в нови версии – изчистени или с шарки, с по-традиционни или геометрични форми. В офертата на Luminarc ще откриете чинии, купи и цели комплекти в неутрални, светли цветове, в леко екстравагантно черно, в интензивни цветове като оранжево или зелено, но и в много варианти с различни шарки. Компанията използва и лицензи от популярни приказки при създаването на комплекти за най-малките. Купата Luminarc с приказен модел със сигурност ще насърчи всяко дете да хапне топла храна.

Luminarc - сервиз за хранене като отговор на често срещан проблем в трапезарията

Сервизът Luminarc е удобна и винаги атрактивна форма за сервиране на ястия за членове на домакинството и гости. Често срещан проблем в кухнята, който притеснява много домакини или домакини, е липсата на пълноценни съдове. Чинии, купи, чаши, кани - всичко от различни серии, в различни форми и цветове. В такава ситуация е трудно да създадем последователна обстановка за нашата маса. Проблемът ще бъде решен, когато посегнем към комплекта за хранене. Luminarc предлага изключително широка гама от продукти, окомплектовани в сервизи за хранене. Многоелементните комплекти съдържат всичко необходимо във вашата кухня и трапезария, както за ежедневието, така и за празниците.
Чинии Luminarc и други съдове от френската марка 
Ако търсите издръжливи, практични и в същото време приятни за окото елементи на сервиз, разгледайте предложението за сервизи и сервизи Luminarc на Борса за дома . В допълнение към основните елементи, като чинии или чаши Luminarc, също и комплектни десертни чинии и чаши Luminarc. Благодарение на тях ще създадете уютно кафе кътче, където вие и останалите членове на домакинството или вашите гости ще се насладите на моменти заедно с торта и топли напитки. Наливането на горещ чай ще бъде по-лесно за вас с каната Luminarc, а също така можете да сервирате вино към вечеря или десерт с продуктите на Luminarc. Чашите за вино от тази френска марка са чудесен избор както за вашия дом, така и за подарък.

Класически и модерни - Luminarc има продукти за всеки

Филтри
Подреди по

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ