Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
Почистващи препарати
Еднократна употреба
Домашни потреби
Всичко за кухнята
Козметика

Декорация за балкон

Декорациите,налични в нашия магазин, ще разкрият напълно нови възможности в областта на интериорния дизайн, тераси и балкони. Със сигурност ще ви трябва свещник с вкус, фенер или декоративна закачалка за висящи саксии? Проверете какво можем да ви предложим!

Всеки собственик на градина - дори и в мини версия, разположена на балкон - знае, че това е най-доброто място за почивка в топла лятна вечер. В секцията Лампи и факли ви очакват гениални решения, които ще направят вечерята на открито още по-приятно изживяване. За да се освободите от натрапчивата компания на комарите, поръчайте Lampion с пълнител за комари BROS или LED лампа за убиване на насекоми. Харесвате ли светлината на свещи? Купете практичен, лек и стабилен малък бял или златен свещник. А ако имате нужда от повече светлина, ние имаме бамбукова стояща факла за вас - в нашия магазин ще намерите и Flamit Oil за лампи и факли на ниска цена и резервни фитили за факли. Ако, от друга страна, искате да украсите кът за почивка с флорални аранжировки, инвестирайте в ефектна закачалка за висящи кошници . Обичате ли да аранжирате букети? Поръчайте кръглата икебана за композицията.През зимата превърнете балкона си в зимна градина.Или може би имате нужда от нова стойка за коледно дърво или покривало за елха? Посетете категорията Коледа. Вижте какво още имаме за вас! известно като цветето на пустините, което в нашия магазин ще получите на изгодна цена! През зимата превърнете балкона си в убежище за крилати гости.Посетете категорията Коледа. Вижте какво още имаме за вас!

В нашия магазин ще намерите полезни аксесоари и уникални вдъхновения при декорирането на вашия дом и градина. Оставете се да бъдете изкушени, инвестирайте в най-високо качество и спестете благодарение на ниските цени.

Няма намерени продукти.

ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ 

ПРАНЕ И ПРОСТИРАНЕ